NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Temperaturile vor urca astăzi până la 15 grade. Urmează un interval de răcire accentuată după data de 5 ianuarie

prognoza-meteo-pentru-prima-luna-din-2022:-vremea-va-fi-mai-calda-in-ianuarie-decat-in-mod-normal

Regimul termic va fi oscilant în următoarele două săptămâni, cu un episod de încălzire peste nivelul acestei perioade, urmat de un interval în care vremea se va răci accentuat, iar condiţiile de apariţie a precipitaţiilor vor fi ridicate, mai ales după data de 5 ianuarie, conform prognozei de specialitate publicate, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În zona Moldovei, temperatura aerului va marca o creştere mai ales la valorile diurne, până la medii ale maximelor de 13 grade şi ale minimelor în jurul a 4 grade, ce vor caracteriza o vreme cu mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. După data de 5 ianuarie, vremea va intra într-un proces de răcire, semnificativă la început, iar valorile termice se vor apropia de mediile multianuale specifice perioadei. Media valorilor diurne va avea variaţii, până la sfârşitul intervalului, între un grad şi 4 grade, iar a celor nocturne între -4 şi zero grade. Probabilitatea pentru precipitaţii temporare va fi mai ridicată în intervalul 8 – 12 ianuarie.

continuare pe topiasi.ro

Advertisements

Related posts

Studiu de caz pentru DNA! 1,5 milioane euro pentru modernizarea iluminatului din Pașcani, pe studiul unei firme infiltrată de primar

Marius Parteni

Orașul Târgu Frumos cumpără platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Redacția

Nou contract colectiv de muncă la Apavital: salarii de bază mărite

Redacția
Încarcă...