NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Târg de produse zootehnice și derivate de produse zootehnice, la Târgu Frumos

Pe 26 aprilie, la Târgu Frumos va fi organizat un târg de produse zootehnice și derivate de produse zootehnice. Produsele vor fi expuse de către expozanții de pe teritoriul Gal Iași Sud Vest și Microregiunea Belcești-Focuri.

Târgul de produse zootehnice și derivate de produse zootehnice, de la Târgu Frumos, din data de 26 aprilie este o replică a târgului de la Belcești, din 27 martie, care va expune produse vegetale și derivate de produse vegetale. Mai exact, este vorba despre un proiect cu două componente, care va reuni producători autohtoni, din cele două Galuri.

Scopul principal al acestor târguri este promovarea produselor locale care se confruntă, în acest moment, cu o competiție acerbă din partea produselor de import distribuite prin intermediul supermarketurilor.

  

Pe lângă expoziția în sine, târgul constituie o ocazie prielnică de stabilire a prețurilor, fiind locul unde se întâlnește cererea cu oferta. De asemenea, vor avea loc schimburi de bune practici între producătorii agricoli din cele două Galuri.

Advertisements

Târgul este organizat în cadrul proiectului “Cooperare interteritorială în vederea creșterii competitivității sectorului agricol de pe teritoriile Gal Microregiunea Belcești-Focuri și Gal Iași Sud Vest”.

Advertisements

În data de 26 aprilie 2015, în locația Târgu Frumos, de pe teritoriul Gal Iași S-V, va avea loc componenta de târg de produse zootehnice și derivate de produse zootehnice. Practic, proiectul nostru de cooperare constă în organizarea a două târguri, unul în Gal microregiunea Belcești Focuri, din 27 martie, unde vor fi expuse produse vegetale și derivate de produse vegetale și replica acestuia, la Târgu Frumos în 26 aprilie, când expozanții de pe teritoriul celor două Galuri, vor expune produse zootehnice și derivate de produse zootehnice, ne-a declarat Gheorghe Serghiac, de la Grupul de Acțiune locală Iași Sud-Vest.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

L’Aprozar Pașcani, platforma online unde cumperi și primești la domiciliu legume și fructe

Marius Parteni

Luna promovării economiei sociale – mai 2017

Redacția

Ministrul Economiei spune că electricitatea s-ar putea scumpi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site