RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
PolițieȘtirea zilei

Tânărul care conducea autoturismul implicat în accidentul de la Cristești, nu are permis de conducere

Scene de teribilism și inconștiență petrecute pe E85, la ieșire din comuna Cristești!  Un accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 10.30. Un tânăr în vârstă de 27 de ani aflat la volanul unui autoturism marca BMW a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat într-un stâlp de electricitate și a ieșit în afara părții carosabile. Conform Biroului de Presă din cadrul IPJ Iași, tânărul care se afla la volanul autoturismului nu are permis de conducere.

” În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că tânărul de 27 de ani, aflat la volanul autoturismului, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, și conducerea unui autoturism fără permis de conducere”, ne-a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași.  

Tânărul este din județul Suceava, iar alături de acesta în autoturism, se mai afla o persoană. Ambii au fost transportați la Spitalul Municipal Pașcani pentru îngrijiri medicale.

Autoturismul a intrat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a dărâmat. Traficul rutier s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ, întrucât firele de înaltă tensiune au căzut pe suprafața de rulare.

  

Related posts

Pășcănean urmărit internațional, depistat în Cehia

Oana Cordoneanu

Bărbat din Ruginoasa judecat pentru că a vrut să-și omoare un amic

Redacția

Șantaj la 16 ani, cu poze deocheate: „Dă bani sau te spun”

Redacția
Încarcă...