NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Centrul de vaccinare din Pașcani închis în zilele de 1-2 mai

Cele două fluxuri de vaccinare amenajate în incinta sălii de sport, ce aparține Colegiului Național “Mihail Sadoveanu,” nu vor fi disponibile în primele două zile din luna mai. Persoanele care erau programate au fost redistribuite.

În zilele de 1 și 2 mai 2021 personalul care asigură permanența centrului de vaccinare nu se va prezenta la locație. Programul de vaccinare va fi reluat din data de 3 mai, a doua zi de Sfintele Sărbători Pascale.

“În perioada 1-2 mai, centrul de vaccinare este închis. Se reia activitatea din dimineața zilei de 3 mai 2021. Ca și până acum, fac un apel la cetățenii municipiului să se vaccineze. Este un gest prin care cu toții putem contribui la combaterea pandemiei”, a susținut Claudiu Bodoașcă, administratorul public al Municipiului Pașcani.

Conform datelor centralizate la nivelul municipiului, în centrul de vaccinare din Pașcani  au fost vaccinate 7.500 de persoane. Conform hartei interactive de pe platforma de vaccinare, în centrul din municipiu, sunt 550 locuri disponibile cu vaccinul Pfizer.

  

Advertisements

Related posts

Nu scăpăm de mască nici după vaccinare! Ce spune medicul militar Valeriu Gheorghiţă

Redacția

0,74 incidența cazurilor la Pașcani! Locuri disponibile la centrul de vaccinare

Oana Cordoneanu

Asistent medical la cheremul medicilor: Sunt plătit ca un muncitor necalificat

Redacția
Încarcă...