NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr din Ciohorăni judecat după ce a răpit o fetiță și a batjocorit-o!

Un individ va trebui să dea socoteală în instanță, după ce a fost acuzat că a siluit o copilă.

 

Procurorii l-au trimis în judecată pe Robert Avroian (19 ani), pentru viol în formă agravată. Conform anchetatorilor, la finele lunii octombrie, individul a răpit și batjocorit o fetiță de numai 13 ani din localitatea Ciohorăni.

  

Oamenii legii au precizat că pe 30 octombrie, Avroian a urmărit fetiţa care se întorcea de la şcoală, până când aceasta s-a despărţit de colegi. Procurorii au susținut că individul a atacat-o cu spray lacrimogen, a prins-o de mână şi a silit-o să-l urmeze printr-o pădure, o râpă şi grădini, până la o casă părăsită.

Copila a cerut disperată ajutor, imediat ce Avroian a lăsat-o singură câteva minute. „Minora a trimis un mesaj pe telefonul mobil unuia dintre copiii din grup. Ea a spus unde se află şi că răpit-o inculpatul“, au menționat anchetatorii.

Advertisements

Părinţii fetei au fost alertaţi, dar şi-au găsit fiica prea târziu. Fetiţa, care era virgină, fusese deja violată. Avroian a făcut apoi presiuni asupra părinţilor ca să nu-l reclame la Poliţie, însă aceştia nu l-au ascultat.

Advertisements

 sursa oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Noi sancțiuni pentru șoferii care nu respectă regulile de circulație

Redacția

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni din fața școlii Iordache Cantacuzino! Al cincilea accident în ultimul an de zile!

Marius Parteni

Două maşini s-au şifonat serios într-o intersecţie din Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site