NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Tânăr amendat cu 1.200 lei după ce a plecat din carantină să se întâlnească cu nişte prieteni

Un tânăr de 21 ani din comuna Cuza Vodă, aflat în carantină la domiciliu, a fost amendat cu 1.200 lei după ce a plecat de acasă să se întâlnească cu nişte prieteni, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, jandarmii aflaţi în misiune de asigurare a ordinii publice şi verificarea respectării măsurilor impuse de carantină în comuna Cuza Vodă au observat într-o staţie de autobuz din localitate un tânăr care încerca să îşi ascundă privirea.

Jandarmii s-au apropiat, iar în urma legitimării au observat că pe numele acestuia figurează menţiunea ‘persoană aflată în carantină’.

Din verificările făcute de oamenii legii a rezultat faptul că tânărul a intrat în ţară pe data de 24 decembrie 2020, venind dintr-o zonă galbenă, iar pentru 14 zile urma să stea în carantină la adresa de domiciliu, aşa cum a declarat în formularul completat la punctul de intrare în ţară.

  

Tânărul a declarat jandarmilor că s-a plictisit acasă şi dorea să viziteze doi prieteni. Acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.200 lei.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galaţi a emis o hotărâre prin care începând cu data de 29 decembrie 2020, ora 20,00, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 12 ianuarie 2021, ora 20,00, se instituie măsura de carantină zonală a comunei Cuza Vodă.

radio iasi

Advertisements

Related posts

Marius Bodea şi Costel Alexe, dispută aprinsă pe Facebook de la tăierea pădurilor

Redacția

Mărturia unui medic vindecat de COVID-19, care s-a întors în spital: Ar trebui pus mai mult accent pe educație

Redacția

Prognoza meteo iunie pentru începutul verii! Iată cum va fi vremea în următoarea perioadă

Redacția
Încarcă...