RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Poliția Locală va fi dotată cu încă o mașină. Cota lunară de combustibil este de 300 de litri!

Consilierii locali din Comisia Economică au discutat astăzi despre posibilitatea ca Poliției Locale să-i fie transferată încă o mașină. Este vorba despre o Dacie Break care este deja folosită de câțiva ani de Compartimentul de Mediu. Autoturimsul a fost transferat prin lege, în 2011, la Poliția Locală. Mâine Consiliul Local va trece în legalitate acest transfer. 

Consilierii locali din comisia economică au fost de acord cu propunerea primarului de a fixa cota de combustibil pentru cele două autoturisme, după cum urmează:

  • pentru auto cu nr. de înmatriculare IS-83-PAS: cota de 250 l/luna;
  • pentru auto cu nr. de înmatriculare IS-05-PMP: cota de 50 l/luna.

Consilierul liberal Marius Pintilie a solicitat să-i fie explicat cum s-a ajuns la aceste consumuri. I-a răspuns consilierul primarului, Gică Zanet, care a adus un raport întocmit de șeful poliției locale din care reieșea că Loganul MCV a consumat în luna iunie 226 l pentru 1300 km, în lună mai 325 l pentru 1900 km, iar în luna aprilie 225 l pentru 1600 km.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Judeţul scapă de gropile de gunoi neconforme abia în 2015

Redacția

Parlamentul a aprobat „DNA-ul pădurilor”. Proiectul a fost votat de toate partidele, cu excepția UDMR

Redacția

Creditele “Prima Casa”, acordate si fara avans familiilor tinere, cu venituri mici. Modificarile prevazute pentru program

Redacția
Încarcă...