NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

SVSU Lespezi va participa la etapa națională a concursurilor serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

În zilele de 11 şi 12 august 2015, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi, cu sprijinul Consiliului Judeţean Iaşi, organizează etapa naţională a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, la care vor participa cele mai bune 8 echipaje de pompieri voluntari de la localităţi, respectiv de la 8 operatori economici din ţară.

Astfel, pentru câştigarea titlului de campioni naţionali ai pompierilor voluntari se vor întrece echipajele localităţilor: Brodina (Suceava), Căzăneşti (Ialomiţa), Vedea (Giurgiu), Bîcleş (Mehedinţi), Iernut (Mureş), Bârsău (Satu Mare),  Lespezi şi Cotnari (Iaşi).      

Membrii serviciilor voluntare şi private vor arăta, pe parcursul a trei probe practice – “Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m”, „Dispozitivul de intervenţie”, că au deprinderile necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

Cei care doresc sunt invitaţi în zilele de 11 şi 12 august (marţi şi miercuri), începând cu orele 08.00, pe Stadionul “Emil Alexandrescu”, pentru a-i susţine pe reprezentanţii judeţului Iaşi: Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Lespezi, respectiv Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al societăţii Veolia Energie Iaşi.

Reamintim rezultatele deosebite obţinute în anul 2014 de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Lespezi, clasat pe locul I la etapa naţională a acestui concurs.

ReprezentanţiiInspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi urează mult succes echipajelor participante şi aşteaptă cu interes ca cei mai buni să câştige.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Proiectil exploziv descoperit la Ruginoasa

Redacția

Senatorul Toma: “Este obligatorie deschiderea cursei aeriene, cu program zilnic, pe ruta Iaşi-Constanţa!”

Redacția

Cursuri gratuite de afaceri. Prezentarea proiectului va avea loc la o pensiune din Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site