RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Surse: Movileanu urmează să fie „executat” din interiorul PP DD

Forfotă în organizația Pașcani a Partidului Poporului Dan Diaconescu. Potrivit unor informații deținute de newspascani.com Radu Movileanu, cel care a candidat din partea formațiunii politice la funcția de primar al municipiului, are mari șanse să rămână fără sprijinul politic de la nivel județean.

Acest lucru este echivalent cu pierderea calității de ales local al lui Radu Movileanu. „Facem acum o analiză a rezultatelor și asupra modului cum s-au comportat candidații în timpul campaniei și în ziua votului. În funcție de rezultatele obținute se vor lua și deciziile finale. Sperăm să putem transmite în timp util la secretariatul Consiliului Local dosarele de validare ale candidaților”, ne-a declarat Vlad Hogea, președintele PP DD pe județul Iași.

 Nu sunt încă cunoscute motivele reale ale acestui demers din partea conducerii organizației județene. Movileanu este președinte interimar al organizației Pașcani, iar în urma centralizării datelor după alegerile din 10 iunie a reușit să obțină doi consilieri locali. Acesta nu a dorit să comenteze zvonurile.

  

 Din informațiile noastre, în spatele debarcării lui Movileanu stau unii membri din organizația locală, care nu s-au regăsit pe listele cu care formațiunea politică a abordat campania.

Related posts

Andrei Muraru: ”Este important ca această regiune, acest județ să fie reprezentată în Parlamentul European. Există un domn, care se numește Cătălin Ivan și care se prezintă a fi un reprezentant al PSD Iași, dar cred că nu l-ați văzut niciodată vorbind des

Răzvan Grecu

Reacții parlamentare după Bursa Locurilor de Muncă de la Pașcani

Marius Parteni

Constantinescu va prelua președinția Comisiei pentru Transporturi și Energie, înființată la nivelul Senatului

Marius Parteni
Încarcă...