NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Surse: Movileanu urmează să fie „executat” din interiorul PP DD

Forfotă în organizația Pașcani a Partidului Poporului Dan Diaconescu. Potrivit unor informații deținute de newspascani.com Radu Movileanu, cel care a candidat din partea formațiunii politice la funcția de primar al municipiului, are mari șanse să rămână fără sprijinul politic de la nivel județean.

Acest lucru este echivalent cu pierderea calității de ales local al lui Radu Movileanu. „Facem acum o analiză a rezultatelor și asupra modului cum s-au comportat candidații în timpul campaniei și în ziua votului. În funcție de rezultatele obținute se vor lua și deciziile finale. Sperăm să putem transmite în timp util la secretariatul Consiliului Local dosarele de validare ale candidaților”, ne-a declarat Vlad Hogea, președintele PP DD pe județul Iași.

Advertisements

 Nu sunt încă cunoscute motivele reale ale acestui demers din partea conducerii organizației județene. Movileanu este președinte interimar al organizației Pașcani, iar în urma centralizării datelor după alegerile din 10 iunie a reușit să obțină doi consilieri locali. Acesta nu a dorit să comenteze zvonurile.

  

 Din informațiile noastre, în spatele debarcării lui Movileanu stau unii membri din organizația locală, care nu s-au regăsit pe listele cu care formațiunea politică a abordat campania.

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Olariu îi acuză pe doi membri USR și Plus că părinții lor au devalizat bugetele Primăriei. Rotaru de la USR: „Ce pot să spun despre cineva care votează cot la cot cu PSD-ul? Preia și tehnicile! Minciunile lui sunt halucinante”

Oana Cordoneanu

Surse: Ioniță și Crăciun ar putea rămâne fără sprijinul politic al PDL

Marius Parteni

PNRR-ul României a primit aprobarea finală. Florin Cîțu: Urmează implementarea și ar trebui ca în decembrie să avem primii bani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site