NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Surse: Movileanu urmează să fie „executat” din interiorul PP DD

Forfotă în organizația Pașcani a Partidului Poporului Dan Diaconescu. Potrivit unor informații deținute de newspascani.com Radu Movileanu, cel care a candidat din partea formațiunii politice la funcția de primar al municipiului, are mari șanse să rămână fără sprijinul politic de la nivel județean.

Acest lucru este echivalent cu pierderea calității de ales local al lui Radu Movileanu. „Facem acum o analiză a rezultatelor și asupra modului cum s-au comportat candidații în timpul campaniei și în ziua votului. În funcție de rezultatele obținute se vor lua și deciziile finale. Sperăm să putem transmite în timp util la secretariatul Consiliului Local dosarele de validare ale candidaților”, ne-a declarat Vlad Hogea, președintele PP DD pe județul Iași.

Advertisements

 Nu sunt încă cunoscute motivele reale ale acestui demers din partea conducerii organizației județene. Movileanu este președinte interimar al organizației Pașcani, iar în urma centralizării datelor după alegerile din 10 iunie a reușit să obțină doi consilieri locali. Acesta nu a dorit să comenteze zvonurile.

  

 Din informațiile noastre, în spatele debarcării lui Movileanu stau unii membri din organizația locală, care nu s-au regăsit pe listele cu care formațiunea politică a abordat campania.

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Constantinescu cere Guvernului să aloce bani pentru două investiții importante din comunele Vlădeni și Miroslovești

Redacția

PMP a intrat oficial în campania pentru locale

Marius Parteni

Victorel Lupu: „Trebuie făcută curăţenie! Probleme cu legea? Un pas înapoi!“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site