NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Surse: Conducerea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani decisă în culise de primarul Pașcaniului!

Săptămâna care vine se anunță una importantă pentru Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Primarul municipiului urmează să valideze propunerea Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență, de revocare din funcție a managerului Costică Pânzaru. În locul acestuia, sunt mari șanse să fie numit Ioan Irina, asistent medical generalist în cadrul Serviciului de Ambulanță Pașcani, ce trebuia să activeze în cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul IGSU.

 

Discuțiile includ inclusiv schimbarea directorului economic, Doina Miron. Favorit să preia funcția este Mihai Buhăiescu. Săptămâna viitoare este programată o ședință a Consiliului de Administrație.

Dumitru Pantazi este decis să numească oameni din exterior pentru a ști exact care sunt problemele din unitatea medicală. El se teme că unitatea medicală s-ar putea inchide, ceea ce ar reprezenta un dezavantaj politic în perspectiva candidaturii din 2020.

Contactat telefonic, Mihai Buhăiescu s-a declarat surprins de această informație, afirmând că nu știe nimic, fiind în vacanță. Ioan Irina nu răspuns apelurilor telefonice pentru a confirma sa nu informația.

Advertisements
Loading...

Related posts

Infecţia E.coli. Îmi pot păzi copilul de Sindromul Hemolitic Uremic?

Redacția

Firma unei asistente medicale de la Spitalul CF Pașcani, în topul încasărilor din sănătate

Redacția

O femeie din Ciohorăni, găsită înghețată de frig în casă, a murit la spital

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site