NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

„Sunt copil al Europei„- concurs organizat la Școala Gimnazială Lunca Pașcani

Școala Gimnazială Lunca Pașcani va fi gazda unui concurs județean intitulat „Sunt copil al Europei„. Acesta se adresează micuților de la grupele de grădiniță, elevilor de la clasele pregătitoare până la clasa a VIII-a.

 Înscrierile se fac până pe 18 aprilie, pe baza fișei de înscriere, iar concursul va avea loc pe 20 aprilie. Creațiile vor respecta tema propusă și vor fi realizate în tehnici la elegere pentru cele trei secțiuni: CD-prezentări PPT, desen/pictură pe format A4 și colaje de dimensiuni A4. Programul de pe 20 aprilie va cuprinde trei activități: începând cu ora 9.00 va avea loc primirea invitaților și prezentarea semnificațiilor zilei de 9 MAI-program artisitic închinat Zilei Europei, de la ora 10.00 se va desfășura concursul cu participare directă cu tema „Obiective culturale și copilăria în Europa„. Va urma apoi jurizarea acestuia. Ultima activitate va începe la 12.30, când va avea loc jurizarea lucrărilor cu participare indirectă, vizitarea expoziție „Sunt copil al Europei„ .

 Evenimentul este  coordonat de profesor ii Axinte Gabriela,  Adavidoaiei Mariana alături de echipa de cadre didactice  din școală.Informații suplimentare despre concurs puteți obține la numerele de telefon: 0786. 384.548/0741. 084. 415,  

 

Advertisements

Related posts

Concurs de literatură și fotografie la Colegiul „Sadoveanu”

Răzvan Grecu

Zi plină de activități educative inedite în Târgu Frumos

Teona Gherasim

20 de elevi de la Colegiul “Mihail Sadoveanu“ calificați pentru etapa Națională a Olimpiadelor Școlare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site