NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Străzile din comuna Valea Seacă dezinfectate cu soluție pe bază de clor

Una dintre măsurile de prevenție luate de administrațiile locale în lupta cu coronavirusul, este dezinfecția străzilor cu soluții pe bază de clor. În comuna Valea-Seacă, Primăria alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență a început de ieri dezinfecția pe drumurile publice, comunale și sătești. Au primit și o sponsorizare de 175 litri de dezinfectant.

Pentru sănătatea comunității s-a acționat și în comuna Alexandru Ioan Cuza. Începând cu data de 1 aprilie s-a început dezinfectarea principalelor căi de acces de la nivelul localității. Această operațiune se realizează în regim propriu. Cetățenii sunt rugați să evite deplasarea pe cât posibil, în mod special persoanele care au reacții alergice la substanțele pe bază de clor. Se va încerca acoperirea întregii suprafețe a comunei, toate drumurile și căile de acces, o dată la două săptămâni.

Bilanțul îmbolnăvirilor cu coronavirus a ajuns astăzi  la 3.183. Cel mai afectat județ rămâne Suceava, cu 165 de cazuri noi de îmbolnăvire în ultimele 24 de ore, ceea ce ridică bilanțul în acest județ la 866 de cazuri. În județul Iași sunt 72 de cazuri confirmate.

  
Advertisements

Related posts

Imagini cu dezastrul de ieri din Tătăruși. Strat de gheață de 20 cm. Primarul a condus echipele de intervenție (video)

Marius Parteni

Sărbătoare la Heleşteni! Tradiţii şi obiceiuri româneşti specifice zonei, în acest weekend

Ema Roman

Incendiu la Ciohorăni. Foc pus intenționat

Redacția
Încarcă...