RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Strada uitată de autorități în ”buricul” municipiului. Pășcăneni revoltați de condițiile în care circulă

O stradă din municipiul Pașcani arată ca după bombardamente. Sătule de condițiile în care trăiesc, cele aproximativ 30 de familii de pe strada Ciprian Porumbescu au cerut astăzi sprijinul televiziunii Actualitatea Tv, pentru  a mediatiza această problemă.

 Strada despre care vorbim se află situată între străzile Vatra și Ștefan cel Mare, aproape de centrul municpiului Pașcani. Distanța pe care se întinde nu este mai mare de 400m însă din anii 80 nimeni nu a mai exacutat lucrări de asfaltare sau de canalizare în această zonă.

Un grup de oameni ne-a întâmpinat astăzi, extrem de supărați pe toți cei trei primari pe care i-a avut Pașcaniul după Revoluție: Neculai Rățoi, Grigore Crăciunescu și actualul edil Dumitru Pantazi. Cetățenii spun că toți au venit în campaniile electorale pe la ei cu promisiunea că  vor face canalizare și vor turna asfalt. Evident, toate au rămas la stadiul de promisiuni.

  

Mai mult, pe site-ul Primăriei Pașcani există o listă privind dotarea străzilor cu rețele edilitare. În acest document, la secțiunea ”Felul Îmbrăcăminților”, strada Ciprian Porumbescu apare că este asfaltată.

Cetățenii de pe această stradă transmit autorităților locale să își amintească de ei și să vină la fața locului pentru a-i ajuta în modernizarea  zonei. Ei au strâns deja semnături și spun că vor depune un memoriu la Primăria Pașcani joi la audiențe, prin care vor atrage din nou atenția asupra problemei lor.

Am încercat să luăm un punct de vedere și din partea autorităților locale, însă primarul Dumitru Pantazi și viceprimarul Vasile Axinte nu au răspuns apelurilor noastre telefonice.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Fostul șef al piețelor a dat lovitura când a demisionat: A încasat 9.000 de lei de la Primărie!

Marius Parteni

Monitorizări pe toate cursurile de apă din județul Iași

Redacția

Furnizarea apei va fi întreruptă mâine la Pașcani, din cauza unor lucrări

Redacția
Încarcă...