RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Vernisaj al unor tineri talentați la Casa de Cultură

Duminică,  24 august, ora 10.30 , la Casa de Cultură „ Mihail Sadoveanu” a Municipiului Paşcani a avut loc vernisajul expoziţiei de lucrări și obiecte de artă din cadrul proiectului „No Borders For Youth Talent”, desfăşurat între 18-24 August la Tabăra Muncel.

 În acest proiect au participat 21 de tineri din Turcia, Franţa şi România care, prin intermediul artelor plastice au redus barierele comunicării, relaţionării şi includerii, lucrând în echipe mixte pe tot parcursul proiectului.

Deoarece arta este un liant excepțional al  interacțiunilor emoționale,  prin intermediul culorilor și îndemânării, tinerii implicați în proiect au atins scopul acestuia, eliminând barierele lingvistice sau etnice, stabilind conexiuni inovative și creative.

  

Acest proiect a fost finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Tineret în Acţiune, în cadrul Acţiunii 1.1 – Schimburi de tineri, program gestionat în România de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale Bucureşti.

Partenerii implicaţi în acest proiect sunt: Asociaţia ”ŞANSA 2010”, Asociaţia Youth Euromanian Association, Asociaţia Tineri NonFormali, Eurocircle Marseille, Education and Reasearch Community, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Iaşi, Primăria Mogoşeşti-Siret şi Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”  a Municipiului Paşcani.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Din Iaşi în Tanzania – Fascinanta poveste a Cătălinei, tânăra din Iaşi care a îngrijit sute de copii în sătucul Mwandege

Redacția

Mesajul premierului Tudose către o româncă plecată în străinătate: Am convingerea că românii aflați la muncă peste granițe au de ce sa se întoarcă acasă

Redacția

Trei supermarketuri din Pașcani amendate de comisarii Protecției Consumatorilor

Redacția
Încarcă...