NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Stâlpi de electricitate înlocuiți pe cheltuiala DelGaz Grid!

DelGaz Grid relizează în această perioadă, lucrări de modernizarea a dIstribuției de energie electrică, pe mai multe străzi din municipiul Pașcani. Sunt înlocuiți stâlpi de la rețeaua stradală, pe care urmează să fie amplasate lămpi de către firma care a câștigat licitația organizată de Primărie.

Rețeaua de stâlpi înlocuită este cea de pe străzile Crinilor, Camil Petrescu și Sportului. Reprezentanții DelGaz Grid urmează să finalizeze lucrarea, după care se va face conectarea la rețeaua de energie.

Concomitent, societatea care a câștigat contractul, în urma licitației organizate de Primăria Pașcani, continuă să monteze lămpi cu led pe străzile din municipiu.

Primarul Dumitru Pantazi a anunțat recent, într-o emisiune televizată, că municipalitatea are doar 2 milioane lei în buget pentru proiectul de modernizare și extindere a iluminatului public, în timp ce contractul este cifrat la 21 milioane lei.

„Proiectul va fi implementat într-o perioadă relativ scurtă de timp. Contractul a fost semnat pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea de a fi prelungit cu încă 2 ani și jumătate. Pentru anul acesta, deja am prevăzut 2 milioane de lei cu posibilitate de suplimentare la rectificarea bugetară și vom încerca să găsim și alte surse de finanțare” , a spus primarul Dumitru Pantazi.

Am încercat astăzi să aflăm de la angajații firmei care montau lămpi pe raza suburbiei Sodomeni, dacă au plan de acțiune pe rețeaua de iluminat public, dar am fost îndrumați către reprezentanții Primăriei, care nu răspund apelurilor telefonice.

loading...
Advertisements

Related posts

PROGNOZA METEO. Val de căldură în zilele ce urmează: Temperaturile vor depăşi 30 de grade

Redacția

Hapsânul! Primarul Pantazi și-a majorat salariul cu 25%, deși legea îi permitea doar 15%! Firma sa a avut profit în 2017 de 800.000 de euro. În 2016 a luat dividente de 50.000 de euro!

Răzvan Grecu

Post vacant scos la concurs de Primăria Todirești

Oana Cordoneanu
Încarcă...