NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Angajații Primăriei au trecut la plombarea gropilor. Iată străzile unde se va turna anul acesta covor asfaltic

Vești bune pentru șoferii care tranzitează străzile din Pașcani. Angajații administrației locale au început de astăzi acțiunea de plombare a gropilor din străzi. Cantitatea de mixtură asfaltică ce va fi utilizată este de 390 tone.

 

Prima strada pe care au apărut utilajele și muncitorii este Ștefan cel Mare. Umează apoi Moldovei, Grădiniței, Nicolae Iorga, Stadion, după care cele din zona vale și suburbii.

  

Viceprimarul Vasile Axinte ne-a declarat astăzi că acțiunea de plombare nu va cuprinde străzile care sunt prinse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană din zona vale și cele care vor fi reabilitate prin împrumutul de 4 milioane de lei contractat. Vorbim de Fântânele, Ceferiștilor, Mihai Eminescu, Dragoș Vodă, Ștefan cel Mare și Vatra. Pe aceste străzi lucrările de reabilitare vor începe după data de 1 mai.

Advertisements

Precizăm faptul că anul acesta din bugetul Serviciului de Gospodărie Comunală vor fi cheltuiți aproximativ 1,6 milioane lei pentru lucrări de plombare și covor asfaltic. Deja se află în fază de derulare o nouă licitație pentru stabilirea firmei care se va ocupa de turnarea de covor asfaltic pe străzile: Aleea 1 Decembrie, Tăbăcăriei, parcarea din spatele magazinului Riama, Garabet Ibrăileanu, Abator (până în față la Apele Române) și strada Sportului.         

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Guvernul urmează să decidă astăzi prelungirea stării de alertă cu 30 de zile

Redacția

Prest Serv Apa are un Consiliu de Administrație provizoriu. Iată numele celor desemnați!

Marius Parteni

Sensuri giratorii, în loc de semaforizare! Primăria va lua decizia cu specialiștii din domeniu

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site