NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Managerul Ecoserv SRL, despre ziua în care vor fi scoase pe traseu, autobuzele pentru transportul public local!

Pregătiri la nivelul societății Ecoserv SRL, pentru scoaterea noilor autobuze pe traseele locale din Pașcani. Săptămâna viitoare, autovehiculele vor avea noile numere negre, iar ulterior se va realiza identificarea RAR.

Identificarea auto de către inspectorii Registrului Auto Român Iași se va face la sediul societății din Pașcani. După ce vor fi obținute numerele de înmatriculare definitive,  se va face programarea online la RAR, potrivit managerului Leonard Ursu.

La nivelul sectorului care se va ocupa de transportul public de persoane, a fost angajat deja managerul de transport, un impegat de mișcare și un șofer. Mijloacele de transport sunt pregătite pentru a fi soase pe trasee, de îndată ce toate documentele vor fi finalizate. 

Managerul Ursu susține că și-ar dori ca prima zi de lucru a noului serviciu public să fie 1 septembrie 2020, dar totul depinde de parcurgerea procedurilor de înmatriculare și identificare. 

Reamintim că cele șase autobuze au fost achiziționate în baza unei licitați. Girexim Universal Pitești, firma care le-a livrat înainte de semnarea contractului, va încasa aproximativ 800.000, lei în următorii cinci ani.

Firma care a câștigat licitația are relații contractuale cu societatea privată a managerului Ecoserv SRL. Utilajele Girexim Universal, firmă care colectează deșeurile de pe raza municipiului, staționează în curtea Meridian Motor Service, ce aparține lui Leonard Ursu.    

Advertisements

Related posts

Apa potabilă, întreruptă la Lespezi

Teona Gherasim

Notarii reduc cu 50% onorariile pentru cei care îşi dau casa în plată

Redacția

Miercuri, jumătate de oră de alarmare publică

Redacția
Încarcă...