RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Planurile noului purtător de cuvânt de la Spitalul CF Pașcani

La Spitalul CF Pașcani există un nou purtător de cuvânt. Vorbim despre un medic chirurg care se poate mândri cu o experiență în ceea ce privește stagiile medicale.  

Astăzi a avut loc o conferință de presă cu noul purtător de cuvânt al Spitalului Cf, cu managerul unității și cu directorul financiar contabil, respectiv fostul purtător de cuvânt. Medicul a răspuns întrebărilor, acuzațiilor din presă și de asemenea a subliniat tipul de relație pe care și-l asumă în acest moment față de relația cu cetățenii prin informarea părții civile de către mass-media.

“Mă numesc Igor Velenciuc, de origine sunt din Republica Moldova, am 37 de ani, familist cu un singur copil. Am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie UMF Gheorghe Popa Iași 2005, ulterior am urmat stagiul de pregătire în Spitalul de Urgență din Iași, ulterior în Spitalul Spiridon, Institutul de Oncologie Iași culminat cu un stagiu de pregătire în domeniul chirurgiei într-un centru de performanță în domeniu în Paris. M-am reîntors în țară, pentru că eu cred că putem face performanță și aici. Am efectuat gărzi la Spitalul Cf Pașcani și am aflat de acel post scos la concurs. Am hotărât să mă înscriu, unde am trecut cu brio și cu notă mare și am început activitatea. Am fost primit de doi chirurgi cu experiență aici în unitate. În ceea ce privește relația cu mass-media, ca și purtător de cuvânt îmi doresc să creștem prestigiul spitalului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului CF Pașcani.

  

De asemenea, cei trei prezenți în fața audienței au răspuns nelămuririlor privind temperaturile scăzute în care au fost nevoiți pacienții să stea datorită montării unei noi centrale la finalul anului trecut precum și sumele colosale alocate achiziționării de obiecte pentru grupul sanitar, totul fiind transparent.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

România trece de 500.000 de cazuri de COVID. Numărul pacienților de la ATI, cel mai mare de până acum

Redacția

Rujeola loveşte în nord-estul ţării. Infecţioniştii de la Iaşi au organizat un pavilion numai cu cazuri de rujeolă

Redacția

Nelu Tătaru: relaxarea cvasi-totală nu se poate produce când avem transmitere comunitară accentuată și regulile nu sunt respectate

Redacția
Încarcă...