RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Spectacol la Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc”. Vezi cine a câștigat titlurile de miss și mister (FOTO-VIDEO)

În această după amiază, la Clubul Copiilor Pașcani, a avut loc Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”. În cursa pentru tilul de miss și mister s-au înscris 5 perechi care au avut de trecut prin 5 probe interesante.

 

În deschiderea Balului, a avut loc un program artistic susținut de grupul Teodorescu al școlii, după care a început prezentarea concurenților. Prima probă de care au avut de trecut a fost cea de dans urmată de proba de aptitudini. La această a doua probă, tinerii au făcut pantomimă, piesă de teatru sau dans.

  

Între probe au urmat pauze muzicale în care mai mulți tineri talentați ai școlii au cântat sau au dansat break.

Mai apoi a urmat proba surpriză unde perechile au fost nevoite să facă lucruri trăsnite, să se rujeze, să imite un profesor al școlii, sau să deseneze cu o cariocă în gură legați la ochi. Ultima probă a fost cea de iuțeală a minții, unde concurenții au răspuns unor întrebări din cultura generală.

La finalul balului miss boboc a fost desemnată, Ancuța Lespizianu iar mister boboc a fost desemnat Alin Podeanu.  

Petrecerea de după bal a avut loc la Art Caffe, iar intrarea aici a fost inclusă în prețul biletului de la bal, mai exact 5 lei. 

{flv}diverse/balul_bob_busuioc{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Related posts

De la catedră, înapoi în bănci

Redacția

Structura anului şcolar a fost modificată. Iată noul calendar al cursurilor şi vacanţelor!

Redacția

Elevii Școlii Postliceale din Paşcani au posibilitatea să lucreze în Germania

Irina Gherasim
Încarcă...