NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Şofer drogat şi fără permis, prins conducând în chiloţi, la -5 grade!

Un şofer drogat şi fără permis de conducere a fost prins de poliţiştii din Dâmboviţa, în timp ce conducea în chiloţi, la -5 grade Celsius, pe şoselele din judeţ. În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din Dâmboviţa au organizat o razie în trafic pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

În comuna Vulcana-Pandele, poliţiştii i-au făcut semn unui şofer să tragă pe dreapta, însă acesta şi-a continuat drumul, fiind urmărit de maşinile Poliţiei.

La un moment dat, tânărul a abandonat maşina şi a luat-o la fugă pe câmp, prin zăpadă, însă a fost prins de agenţi. Poliţiştii au descoperit că tânărul era îmbrăcat doar cu un tricou şi cu chiloţi, în condiţiile în care temperatura era de -5 grade Celsius, astfel că l-au testat pe tânăr pentru substanţe interzise.

Rezultatul testului a fost pozitiv, astfel că acesta a fost condus la sediul Poliţiei. Acolo, poliţiştii au descoperit că tânărul nu avea nici permis de conducere, iar maşina nu avea asigurare RCA valabilă.

Pe numele şoferului drogat, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa unor substanţe interzise şi conducere fără permis.

sursa www.antena3.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Cod portocaliu de caniculă în Moldova. Temperaturi record în regiune!

Redacția

Scandal într-un bar din Crivești. Un bărbat băut și cu chef de scandal, a fost bătut de un consătean

Oana Cordoneanu

Armă de vânătoare și două carduri furate din mașina unui afacerist pășcănean. Poliția caută autorul

Marius Parteni
Încarcă...