NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Situație rarisimă: Un expert analizează modul de factuare a cotei comune de către RAGCL!

Un expert în termometrie a fost astăzi prezent la Pașcani pentru a culege informații legate de modul în care RAGCL a facturat în trecut, cota comună. Situația vine ca urmare a unei plângeri formulate în instanță de către un locatar al blocului Moldova, scara E.

La orele dimineții, un inginer profesor doctor, expert în termometrie, a inspectat substația blocului și a cules informații referitoare la modul de pompare a apei calde și circuitul acesteia.

Prezenți au fost locatari ai blocului, Sorin Năcuță – director tehnic RAGCL și expertul desemnat de instanță. Acesta din urmă trebuie să prezinte instanței de judecată o versiune asupra modului în care s-a făcut calculul cotei comune, pentru ca judecătorii să poată delibera asupra plângerii formulate de cetățeanul nemulțumit.

Raportul urmează să fie prezentat judecătorilor până la următorul teren. RAGCL nu mai furnizează agent termic în municipiul Pașcani din luna aprilie 2019.         

Advertisements

Related posts

EXCLUSIV: Emoții mari pentru Pantazi și Zanet! Bani destinați asistenţilor sociali dispăruți din conturile Primăriei, sub semnătura celor doi

Marius Parteni

Grevă la Spitalul CF. Angajații nu și-au primit salariile, iar jumătate din bonurile de masă au fost tăiate. Directorul economic spune că nu sunt venituri proprii. Conducerea somată să găsească soluții, dacă nu să demisioneze (VIDEO)

Marius Parteni

PNL Pașcani:”Nu credem în acestă teorie că nu există loturi de teren în Pașcani”!

Marius Parteni
Încarcă...