RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu a vizitat Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi. Ce dar simbolic a primit FOTO, VIDEO

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, vineri, Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi, în cadrul vizitei sale în Emiratele Arabe Unite. Prim-ministrul a primit în dar un album de artă cu fotografii care prezintă moscheea, și a oferit printre altele un album de vinil cu poezii ale poetului naţional Mihai Eminescu, o medalie omagială şi o ediţie caligrafică a capodoperei poetice Luceafărul – carte de buzunar.

Premierul Marcel Ciolacu, vizită oficială la Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi Foto: Adevărul

Imaginea 1/4: Premierul Marcel Ciolacu, vizită oficială la Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi Foto: Adevărul

Şeful Executivului a făcut vineri un tur al moscheii Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi, şi a primit o serie de explicaţii din partea directorului general al Sheihk Zayed Grand Mosque Center, dr. Yousif Abdallah Alobaidli, cu privire la istoricul clădirii şi însemnătatea lăcaşului de cult în regiune pentru credincioşii musulmani.

  

Din datele oferite de gazde rezultă că în primul trimestru al anului 20.000 de români au vizitat Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi, conform Agerpres.  

La finalul vizitei, premierului i-a fost oferit un cadou simbolic, un album de artă cu fotografii care prezintă povestea realizării moscheii.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Liderul PNL București, Ciprian Ciucu, “reflectează” la o demisie din PNL, după ce partidul a bătut palma cu PSD pentru guvernare

Redacția

Firma din Mălini, vizată de activistul de mediu Daniel Bodnar, verificată de Garda Forestieră

Redacția

Georgia: Parlamentul a votat în favoarea „legii rusești” / Mii de oameni protestează

Redacția
Încarcă...