NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Sezonul căzuților din copaci, în localitățile din zona Pașcaniului

Culesul roadelor din copaci continuă să facă victime în rândul localnicilor din zonele limitrofe ale Pașcaniului. Nu trece zi fără ca medicii de pe echipajul de Ambulanță să nu fie solicitați pentru cel puțin un astfel de caz.

Din nevoia de a face un ban vânzând marfa în piețe sau pur si simplu din plăcere, oamenii se cațără în copaci, iar din neatenție, ajung să capete traumatisme severe care îi țin zile întregi în spitale.

  

Numai duminică, la spital au ajuns doi bărbați, după ce s-au dezechilibrat și au căzut din copacii în care se urcaseră  pentru a strânge cireșe. Este vorba despre P.V din Gâștești, în vârstă de 43 de ani  și S.I din Ciohorăni, de 30 de ani, care au căpătat multiple contuzii la abdomen și coloana cervicală, având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Ieri seară, păcatul a căzut pe un bărbat din Răchiteni, în vârstă de 50 de ani, care s-a prăbușit din cireșul în care se urcase. Acesta a fost transferat la Iași, la Spitalul de Neurochirurgie, pentru un consult amănunțit.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Tunel dezinfectant donat Colegiului Tehnic CF ”Unirea” de Grupul Grampet!

Marius Parteni

În luna august, unitate mobilă pentru donare de sânge pe Esplanada din Pașcani

Oana Cordoneanu

Oamenii de știință lucrează la un test care să facă diferența între COVID-19 și gripă, într-o singură probă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site