RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Șeful PNL, despre alegerile din 2024: Să spunem oamenilor ce am făcut și să recunoaștem ce nu am făcut

Șeful PNL și secretarul general al partidului au transmis mesaje referitoare la alegerile din 2024 în cadrul școlii de vară a Organizației Femeilor Liberale. Nicolae Ciucă susține că liberalii trebuie să transmită ce a realizat partidul, dar și ce nu a reușit.

Nicolae Ciucă, șeful PNL FOTO: Inquam Photos

Nicolae Ciucă, șeful PNL FOTO: Inquam Photos

Nicolae Ciucă a punctat că PNL se află la guvernare de la finalul anului 2019, precizând că a fost o perioadă dificilă în care partidul a erodat și continuă să erodeze.

  

Șeful PNL a subliniat nevoia ca reprezentanții liberali să meargă în fața alegătorilor și să spună ce au făcut, dar să recunoască și ce nu a reușit partidul:          „Sunt și lucruri pe care nu am putut să le facem! Cred că oamenii vor aprecia de la noi onestitatea, sinceritatea, puterea de a recunoaște și lucrurile bune, și lucrurile mai puțin bune”. 

Advertisements
Advertisements

„Avem nevoie să mergem înapoi la familii, prieteni, comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, la cei pe care vrem să îi reprezentăm și să le spunem ce vrem să facem. Nu doar prin angajamente politice din care să nu înțeleagă nimic”, a precizat președintele PNL.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ludovic Orban anunță că dă în judecată conducerea Camerei: Refuză constituirea grupului parlamentar al deputaţilor independenţi de dreapta

Redacția

VIDEO Avion de mici dimensiuni, filmat în timp ce rulează pe o şosea din Prahova şi apoi decolează / Poliţia face verificări

Redacția

Cum explică Grindeanu întârzierea rezolvării problemei pensiilor speciale

Redacția
Încarcă...