NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședința Consiliului Local din această lună se va desfășura joi, 18 iulie!

Consilierii locali sunt convocați în ședință ordinară aferentă lunii iulie. Aceasta este programată joi, 18 iulie, de la ora 10.00. Pe ordinea de zi se află 11 proiecte.

 

Printre ele se află și un proiect pentru aprobarea programului manifestării Zilele Municipiului Pașcani, unul despre aprobarea programul principalelor manifestări cultural- artistice pentru anul 2019 al Casei de Municipale de Cultură „Mihail Sadoveanu” și aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului pentru trimestrul al II-lea. De asemenea, unui administrator special la RAGCL și raportul administratorilor de la Eco Salubritate, sunt alte proiecte supuse dezbaterii aleșilor locali.

Proiect de HOTARARE privind aprobarea programului manifestării ZILELE MUNICIPIULUI PAŞCANI – ediţia a XI – a, în perioada 19 iulie – 21 iulie 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere) 

Proiect de HOTARARE privind modificarea şi completarea HCL nr. 91 din 25.04.2019, privind aprobarea Programului principalelor manifestări cultural – artistice pe anul 2019 al Casei Municipale de Cultură „Mihail Sadoveanu” Paşcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere) 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli  al municipiului Pașcani pentru trim.al II-lea al anului 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere) 

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Clubului Sportiv Municipal  Paşcani pentru anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere) 

Proiect de HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu”  Pașcani  pentru anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere) 

Proiect de HOTARARE privind  rectificarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate din venituri proprii și subvenții pentru anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere) 

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Pașcani pe anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere) 

Proiect de HOTARARE privind desemnarea administratorului special al Regiei Autonome de Gospodărie Comunală și Locativă Pașcani în cadrul procedurii de insolvență – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere) 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul: “Simplificarea procedurilor administrative prin digitalizare” – Cod SMIS128275 Axa prioritară 2 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile şi transparente Obiectivul Specific 2.1: Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP Apel de proiecte POCA/471/2/1 (CP12/2018 pentru regiunile mai puțin dezvoltate) – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere) 

Proiect de HOTARARE privind conferirea titlului de CETĂŢEAN DE ONOARE  a municipiului Paşcani, veteranilor de război din municipiul Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Raportul ADMINISTRATORILOR S.C.CLP ECO SALUBRITATE S.A. Pașcani pentru anul 2018, situațiile financiare ale  S.C.CLP ECO SALUBRITATE S.A. Pașcani la 31.12.2018 și Raportul auditorului independent – raportor Consiliul de administrație al SC CLP Eco Salubritate SA Pașcani

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Referendum pentru căldură DA! Pentru apă nu mai este cazul! Cum comentezi?

Marius Parteni

Drept la replică: primarul Dumitru Pantazi susține că nu vrea să tragă un ultim „tun” pe strada Gării! Prețul de 2.300.000 de euro pentru 3 km de stradă este unul corect calculat în opinia sa!

Răzvan Grecu

Pașcaniul a mai primit 1,5 milioane de lei de la Guvern

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site