RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Eco Salubritate va folosi un aspirator stradal și o mașină de măturat pentru curățenia din municipiu

 

Societatea locală de salubrizare din Pașcani a achiziționat un aspirator stradal, iar în perioada următoare va cumpăra și o mașină de măturat. Cele două achiziții au costat 16.000 de euro, respectiv 18.000 de euro.

  

 

Aspiratorul stradal va fi folosit zilnic pe „Ștefan cel Mare” și „Moldovei”, pentru a strânge gunoaiele de pe stradă, dar și cele din coșurile de gunoi. Aparatul poate fi folosit atât pe trotuare, dar și pe spații verzi.

„Începând de ieri, pe străzile Municipiului Pașcani se află un aspirator stradal. Acesta a fost achiziționat de Eco Salubritate, și este destinat în special părții centrale a orașului. Are o autonomie de 7 ore, se încarcă de la priză, poate fi folosit de un singur angajat. Până la sfârșitul acestei luni urmează să fie achiziționată încă o mătură stradală, acest utilaj se va ocupa de Esplanadă și zona Gării”, a declarat Cristi Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani. .

Related posts

Păşcănenii fără contracte la apă au primit un alt ultimatum. Contracte până la 31 august, în caz contrar încep debranşările (VIDEO)

Marius Parteni

Gelu Nedelcu a demisionat din funcția ocupată la RAGCL Pașcani!

Marius Parteni

Motivele pentru care unii cetățeni nu au cunoștință de taxa de salubrizare și modul de aplicare a acesteia

Ema Roman
Încarcă...