NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Schengen. Premierul cere dialog deschis la nivelul ministerelor de linie cu celelalte state

Premierul le-a cerut colegilor din Guvern să păstreze un dialog permanent la nivel de specialiști și ministere cu omologii din statele Schengen, obiectivul fiind un vot pozitiv pentru România la următorul Consiliu JAI.

Nicolae Ciucă a cerut intensificarea comunicării pe tema Schengen FOTO Inquam Photos

Nicolae Ciucă a cerut intensificarea comunicării pe tema Schengen FOTO Inquam Photos

Am beneficiat de rezultatele comisiei de verificare, care și-a desfășurat activitatea în 10-12 octombrie, rezultate pozitive și care au permis continuarea procedurilor astfel încât să avem întrunirea consiliului JAI și să avem o analiză cât se poată de pertinentă bazată pe merit, pentru că România a făcut tot ceea ce a fost necesar să îndeplinească cerințele Schengen”, a precizat Nicolae Ciucă, la începutul ședinței de Guvern.

Advertisements
  

Premierul a reiterat că un că un caz aparte este cel al Olande: „Desigur (…) să rezolvăm și să clarificăm în bilateral cu Olanda aspectele care sunt necesare astfel încât să convingem că într-adevăr avem îndeplinite condiții pentru a fi primiți în Schengen”, a completat liderul de la Palatul Victoria.

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Marius Bodea (PNL): „Dragnea mai poate veni la Iași doar la adăpostul nopții și departe de oraș“!

Redacția

12 persoane prinse cu droguri de mare risc în Vama Veche (Video)

Redacția

Şefii guvernelor din Germania, Spania și Portugalia lansează un apel să fie votat „candidatul democrat” în Franţa: „Alegerea cu care se confruntă poporul francez este crucială”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site