NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Scene şocante la Spitalul de Urgenţă Piatra-Neamţ! Un pacient cu COVID-19 a fost lăsat în frig fără nicio protecţie

Un pacient confirmat pozitiv cu coronavirus a fost scos din secția de AŢI a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, pentru a fi trimis la Iași. Medicii l-au scos fără izoletă, fără nicio măsură de protecție, bărbatul fiind lăsat în frig cu o simplă pătură pe el, legată cu bandă adezivă ca să nu pice de pe targă.

Bărbatul, aflat în stare gravă după ce a fost plimbat de 3 ori prin spital în 10 zile, a fost pus pe o targă și scos afară în maieu, deși erau doar 4 grade Celsius. Cu stări febrile, bărbatul acuza o stare de sănătate precară și a fost la un pas de moarte, cu doar o zi înainte.

De pe targă, pacientul a fost urcat în autospeciala ISU Neamț doar de 2 brancardieri. Au reușit cu greu să facă acest lucru, având în vedere greutatea pacientului.

Reprezentantul ISU Neamț a refuzat să dea o mână de ajutor pentru că nu era echipat corespunzător!

”Pompierul nu avea ochelari de protecție, doar mască! A ŕefuzat să-i ajute pe brancardieri din acest motiv, dar la sfârșit închide ușa… Dacă era corespunzător, putea da o mână de ajutor celor care s-au chinuit să urce targa în mașină! Dar de unde echipament???”, a declarat, pentru newsallert.ro, soția pacientului.

BZI

Advertisements
Loading...

Related posts

Două fetițe au venit pe lume în prima zi de Crăciun la Maternitatea Spitalului Municipal Pașcani

Marius Parteni

Gânduri suicidare pentru un bătrân de 74 de ani din Muncelul de Sus

Teona Gherasim

Spitalul Municipal Pașcani va avea în curând Tomograf

Răzvan Grecu
Încarcă...