RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Şase zile de controale intense pe Drumul European 583

Şoferii care vor depăşi limitele legale de viteză pe Drumul European (DE) 583  vor fi opriţi şi sancţionaţi de poliţiştii Serviciului Rutier Iaşi în perioada următoare.

Poliţiştii rutieri au demarat o amplă acţiune de control, care se desfăşoară în perioada 20 – 26 august, cu scopul prevenirii accidentelor rutiere provocate din cauza vitezei excesive, având în vedere traficul foarte ridicat din ultima perioadă de pe DE 583. Săptămâna aceasta, în numai trei ore şi jumătate, poliţiştii au amendat 119 de şoferi pe acest drum, majoritatea fiind sancţionaţi pentru depăşirea vitezei legale. Valoarea amenzilor date s-a ridicat la suma de 20.120 de lei.

{loadposition adsense}

  

În perioada 20 – 26 august, Poliţia Rutieră desfăşoară o serie de acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. Recomandăm participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie rutieră pentru menţinerea unui climat de siguranţă pe drumurile din judeţ“, a declarat agentul de poliţie Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

sursa Flacara Iasului

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Începe o noua campanie de împaduriri în Iași

Redacția

Liceul “Nicolae Iorga” implicat într-un proiect care a venit în sprijinul persoanelor vulnerabile afectate de coronavirus

Redacția

Salarizarea în funcţie de performanţă

Redacția
Încarcă...