NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Săptămâna viitoare se vor stabili familiile ce vor ocupa cele patru apartamente ANL rămase libere

Tinerii care au depus dosar la Primărie pentru obținerea unei locuințe ANL vor afla săptămâna viitoare dacă cererile lor au fost aprobate sau nu. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Vasile Axinte prezent în emisiunea „În Obiectiv” difuzată de postul de televiziunea Actualitatea TV.

 

 Edilul pășcănean a explicat că este posibil ca familiile care se află pe primele locuri pentru obținerea unei locuințe ANL să refuze imobilele repartizate deoarece acestea nu vor corespunde cerințelor lor. Vasile Axinte s-a referit la faptul că familiile de tineri care au și copii nu vor vrea să locuiasca într-o garsonieră.

„Este vorba despre un apartament și trei garsoniere. Atât avem acum la dispoziție. Cererile sunt foarte multe, sute de cereri. Am cerut tuturor să-și actualizeze dosarele la zi deoarece unele erau foarte vechi. Săptămâna viitoare ne vom întâlni și vom stabili cine sunt cei care sunt eligibili pentru a ocupa aceste locuințe. Sunt familii cu copii. Marea parte care sunt pe primele locuri nu știu dacă vor accepta garsoniere. Ei vor hotărâ” , a declarat viceprimarul Vasile Axinte.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Front comun pentru înfiinţarea unui Centru de Recoltare a Sângelui la Paşcani

Ema Roman

Informațiile cu caracter public folosite de primar împotriva adversarilor politici

Răzvan Grecu

Activitate privind traficul de persoane la un liceu din Târgu Frumos

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site