NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Sala de sport de la „Sadoveanu” își întâmpină elevii în aceeasi stare deplorabilă

Un nou an școlar cu aceeași problemă. Sala de sport a Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” își va întâmpina elevii în aceeași stare avansată de degradare în care se află de câțiva ani buni.

 

  

Astfel, sute de elevi de la Colegiul „Sadoveanu”, de la Liceul Economic „Nicolae Iorga”, dar și cursanții Clubului Long Ho își vor desfășura în continuare activitatea în condiții inadecvate.

Clădirea are probleme atât la acoperiș, dar și la partea de instalație electrică și la tencuiala pereților. Ele au fost aduse la cunoștință de nenumărate ori administrației locale și abia anul acesta va fi făcut un studiu de fezabilitate, însă nu se știe când.„Am vorbit cu domnul Perțu și l-am întrebat mi-a zis că este prins în proiectul lor partea asta de studiu de fezabilitate  și că e treaba lor că ei se vor ocupa, cam ăsta a fost răspunsul”, a declarat Genoveva Șerban, directorul unității de învățământ.

Reporterii Actualitatea TV au încercat să ceară un punct de vedere reprezentanților Primăriei, însă aceștia au refuzat să dea un răspuns.

 

 

Advertisements

Related posts

Monica Anisie, anunț important pentru profesori, părinți și elevi

Redacția

Ecaterina Andronescu, despre fondul clasei: Părinții aduc o imagine negativă școlii, nu e o idee bună

Redacția

CP : Ziua Autismului sărbătorită de copiii de la Școala Specială

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site