RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocalȘtirea zilei

S-au inceput lucrările de refacere a trotuarelor de pe străzile Moldovei și Grădiniței, afectate de lucrările ApaVital

O parte dintre trotuarele afectate de lucrările efectuate de ApaVital au întrat în proces de reabilitare. Este vorba despre cele de pe Strada Moldovei, zona Kaufland , și Strada Grădiniței.

Detalii despre aceste lucrări au fost date de către Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani, în conferința de presă săptămânală pe care a susținut-o ieri la sediul primăriei.

„La trotuare, cel puțin așa cum ați văzut și dumneavoastră, au început să miște lucrurile. Am mai făcut și o informare publică. Am trecut pe strada Moldovei, făceau trotuarul spre Kaufland și au trimis un utilaj. S-au apucat de Grădiniței. Noi miercuri, 10 aprilie, am început să scoatem mașinile de pe strada Grădiniței, în așa fel încât să înceapă trotuarele și acolo,” a declarat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani la o întrebare adresată de un cetățean

Related posts

Pantazi îi întoarce spatele lui Chirica și trece de partea lui Dragnea! Vrea să scape de condamnare?

Marius Parteni

Noi restricții de intrare în Ungaria pentru români începând de miercuri

Redacția

Secretarul Mircea Zuzan lămurește problema directorilor de la RAGCL și PSA. Acesta îl acuză pe viceprimarul Vasile Axinte că ar fi unul dintre vinovații de situația de la RAGCL (VIDEO – DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...