NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

S-au decis câștigătorii campaniei: “Prinde acțiunea cu AXN și NextGen”

Cele 16 premii ale campaniei organizate de NextGen Communications și oferite de AXN România și-au găsit câștigătorii. La tragerea la sorți au participat toți clienții NextGen, existenți sau noi, care s-au abonat la TV digital sau și-au transformat abonamentul TV Analogic în TV digital în perioada 01.09.2014 – 30.09.2014.       

Caștigătorii sunt:

Ovidiu Rauca din Bistrița, Elena Alexandra Tutuianu din Giurgiu, Carmen Andreea Iordache din Slobozia, Alexandra Elena Tache din Câmpina și Mihael-Catalin Martincu din Rădăuți au câștigat câte un televizor Smart LED Sony, 102cm, Full HD.

Diana Horoba din Alba Iulia, Ionel Calin din Mioveni, Tamara Daniela Dumitru din Bocsa, Doru Parascan din Tecuci și Monika Demes din Zalau au câștigat câte un aparat foto digital Sony DSC-HX300V, 20MP.

Andrei Robert Zamfir din Târgu Frumos, Ramona-Liliana Coroiu dinTulcea și Georgiana-Raluca Buzoianu din Mangalia au câștigat câte un telefon mobil Sony Xperia Z1 Compact 4G.

Tudor Marica din Alba Iulia, Florin Viorel Dumitru din Târgoviște și Constantin Luigi Dragomir din Tărgu Jiu au câștigat câte un ceas Sony Smartwatch 2.

Tombola a fost organizată odată cu premiera din 23 septembrie a serialul “Politiști fără frontiere”, sezonul 2, difuzat pe AXN. Serialul, difuzat în fiecare marți de la ora 22, se bucură de prezenta excepțională a lui Marcel Iureș.

“Politiști fără frontiere” este povestea unei echipe formate din cinci tineri detectivi ambițioși, condusi de Maiorul Louis Daniel. Fiecare episod prezintă povestea investigațiilor palpitante asupra unor criminali de talie mondială și a urmăririlor spectaculoase, care strabat granițele țărilor europene. 

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Comunicat de presă: Managerul Spitalului Municipal de Urgență, explicații legate de modul de desfășurare și caracterul de urgență al ultimei ședințe de CA

Redacția

PREMII DEOSEBITE PENTRU ELEVII COLEGIULUI NAȚIONAL ”MIHAIL SADOVEANU” PAȘCANI LA CONCURSUL NAȚIONAL DE CREAȚIE LITERARĂ ”TINERE CONDEIE”

Redacția

VICTOR PONTA: ROMANIA ESTE SOCOTITA CEA MAI STABILA SI PREDICTIBILA TARA DIN REGIUNE

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site