RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rusia a mai pierdut un general în războiul din Ucraina: Vladimir Frolov a fost înmormântat sâmbătă

Un alt general rus, comandantul adjunct al Armatei a 8-a, general-maior Vladimir Frolov, a fost ucis în războiul condus de Rusia în Ucraina, au au confirmat oficialii ruși. Ei nu au oferit detalii, dar, potrivit The Wall Street Journal, generalul a fost înmormântat sâmbătă la Sankt Petersburg.

general-maior Vladimir Frolov a fost inmormantat sambataFoto: Captura Twitter

Unii analiști militari au atribuit pierderile Rusiei stilului de luptă al armatei ruse. Are comparativ mai puțini subofițeri care să conducă operațiunile pe teren în comparație cu forțele americane, lăsând generalii să ocupe poziții mai vulnerabile.

  

Există, de asemenea, o proporție mai mare de ofițeri superiori în comparație cu armatele occidentale.

Forțele pe care le comanda fuseseră desfășurate în zona din jurul Mariupolului, un port strategic de la Marea Azov, care este asediat în prezent de forțele ruse.

Guvernatorul Alexander Beglov a spus că generalul Frolov era „un adevărat patriot, un om curajos și curajos” care și-a „îndeplinit sincer și până la urmă datoria militară și umană”, potrivit Fontanka.ru

Another #Russian general left with cargo-200

The funeral of the Deputy Commander of the 8th Army,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Justiţia belgiană a suspendat închiderea sălilor de spectacol în context Covid / Autorităţile nu au demonstrat ”în ce mod sălile de spectacol ar fi locuri deosebit de periculoase pentru sănătatea oamenilor”

Redacția

Cum se menține răcoroasă clădirea unei școli de fete din deșertul nord-indian, chiar și la temperaturi extreme

Redacția

Scuipatul în public va fi pedepsit cu un an de închisoare

Redacția
Încarcă...