RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Români și moldoveni, sclavi în Germania. Suspectul de trafic de ființe umane, profit de milioane de euro

O rețea care trafica cetățeni români și moldoveni pe care îi punea la muncă forțată a fost destructurată în Germania, în cadrul unei vaste operațiuni desfășurate în landul Renania de Nord-Westfalia.

Percheziții au fost efectuate în 48 de locuințe din opt orașe. Forțele de ordine au arestat șapte persoane și au confiscat patru proprietăți cu o valoare de aproape 500 de mii de euro și trei mașini. Principalul suspect este acuzat de evaziune fiscală, fraude sociale, trafic de ființe umane și muncă forțată.

Acesta aducea muncitori din România și Republica Moldova pe care îi exploata. Erau plătiți cu mai puțin de 5 euro pe oră și lucrau la negru.

În ultimii șase ani, principalul suspect în acest caz ar fi obținut venituri de milioane de euro de pe urma persoanelor pe care le exploata.

  

DIGI24

Related posts

LIVE Franța – Primele estimări: Macron 28,5%; Le Pen: 24,2%/ Melenchon, aflat pe locul 3, face apel pentru turul 2: „Niciun vot pentru Marine Le Pen!”

Redacția

Moscova respinge propunerea de a negocia prin OSCE: „Principalul format de negocieri este dialogul Rusia-SUA / Noi am înaintat propunerile noastre în primul rând principalului jucător, care ia toate deciziile”

Redacția

Zelenski, despre discuția privind limba moldovenească. „Se va lua o decizie și toată lumea va fi fericită”

Redacția
Încarcă...