RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Rezultat șocant în ancheta privind incendiile devastatoare din insula Thassos: Un pensionar, arestat după ce poliția a găsit materiale pirotehnice în mașina sa

Un bărbat suspectat că a pornit două incendii de vegetație pe insula Thassos a fost arestat marți, scrie presa elenă. Autoritățile spun că există dovezi solide care îl indică pe acesta ca fiind responsabil nu doar pentru unul, ci pentru două incendii forestiere în aceeași zonă, într-o săptămână.

Pensionarul în vârstă de 65 de ani ar fi fost considerat suspect încă din primul moment, când incendiul a izbucnit în Skala Potamias, pe 10 august, dar și pentru incendiul din aceeași zonă din 2 august, scrie keeptalkinggreece.com.

Marți dimineața, ofițerii de poliție au verificat vehiculul bărbatului și au găsit petarde și materiale inflamabile, a informat postul de stat ERT. Pompierii și voluntarii s-au luptat zile întregi să stingă incendiul forestier de pe insula Thassos, care ar fi ars aproximativ 4.000 de acri de pădure de pini. Incendiul a fost lichidat încă de luni dimineață (15 august), dar cu toate acestea, pompierii sunt încă în alertă, pentru orice posibilă reaprindere, chiar și după furtuna care a lovit insula.

Peste 5 miliarde de oameni ar muri în cazul unui război nuclear între Rusia și SUA, arată un studiu al cercetătorilor din New Jersey

  

16 Aug, 22:55 | Știri externe

Jill Biden a fost testată pozitiv la COVID-19. Prima doamnă a Statelor Unite se află în Carolina de Sud, în vacanță

16 Aug, 19:34 | Știri externe

Germania: O mașină autonomă a intrat pe contrasens și a provocat un grav accident. Cel puțin un mort și nouă răniți

16 Aug,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

ARDE Orientul Mijlociu! Petrolier sub pavilion norvegian, lovit de o rachetă de croazieră trasă din Yemen

Redacția

Grecia susține că Turcia a trimis pe teritoriul său 92 de migranți complet dezbrăcați. „Este o rușine pentru civilizație”

Redacția

La 36 de ani, Veronica are 13 copii! Și asta nu e tot: fiica ei, Victoria, i-a dăruit un nepoțel!

Redacția
Încarcă...