NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Revin proiectele de lege trăsnite. AUR cere interzicerea consumului de insecte

AUR revitalizează o tradiție mai veche a proiectelor de lege cu prevederi ciudate, demers bătătorit în mandatele precedente și de aleși ai altor partide, mai mult sau mai puțin excentrici.

Claudiu Târziu si George Simion FOTO Facebook

AUR pare să fie partidul care ia fața la legi trăsnite FOTO Inquam Photos

Alianța pentru Unirea Românilor a anunțat că a depus un proiect de lege privind interzicerea utilizării insectelor în producția de hrană pentru populația umană. Nu e primul partid sau ales care vine cu asemenea propuneri, Legislativul cunoscând și alte inițiative bizare.

Advertisements
  

„În condițiile în care omenirea este supusă unei manipulări oribile, zeloase și din ce în ce mai agresive, pentru a normaliza utilizarea în alimentația umană a insectelor și larvelor, considerăm absolut necesară și de extremă urgență reglementarea interzicerii consumului insectelor și viermilor, atât ca alimente de sine stătătoare, cât și ca ingrediente. Prin această propunere legislativă, susținem interzicerea producerii, importului, publicității și comercializării acestora, respectiv interzicerea alocării de fonduri pentru a cerceta introducerea gândacilor în alimentația umană“, a anunțat AUR, într-un comunicat de presă. Proiectul transmis Biroului Permanent al Senatului îi are ca inițiatori pe deputații George Simion, Lilian Scripnic și Sorin Muncaciu, precum și pe senatorul Claudiu Târziu.

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Renegocierea PNRR, amânată. Ciucă: Este important să mergem o dată și să rezolvăm problema. Trebuie să fie anul acesta

Redacția

Ministrul rus de Externe: Intrarea Rusiei în NATO este imposibilă / Occidentul refuză să aibă rivali comparabili ca influență la nivel global / China „a întrecut Occidentul pe propriul său teren”

Redacția

BREAKING Variola maimuțelor a fost declarată urgență sanitară globală (OMS)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site