RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Refugiații musulmani nu pot cotiza la pensiile europenilor. Le-o interzice Coranul

Dezbateriile privind efectul pe care îl va avea prezentul val de imigranți sunt ori foarte favorabile, și se referă exclusiv la beneficiile pe care le va aduce, ori negative, dar fără o argumentație logică. Din păcate, Europa seculară în care trăim nu ia în considerare spiritul profund religios al musulmanilor, care reflectă conflictul între culturi.

  

 

Religia este un element esențial pentru a înțelege criza actuală a refugiaților și este crucială pentru modul în care Europa va răspunde la această provocare fără precedent. Mai ales că această criză va adânci și mai mult diviziunea dintre cele două culturi care împărtășesc valori diferite Islamul și Creștinismul.

Din cei aproximativ un milion de imigranți care cel mai probabil vor sosi în UE până la sfârșitul acestui an, conform estimărilor făcute de germani, cel puțin trei sferturi provin din țări majoritar musulmane.

Un motiv de autoapărare culturală, a Europei ca fortăreață creștină, care justifică respingerea hoardelor musulmane, se face tot mai des auzit în retorica mai multor lideri UE”, scrie Financial Times. Doar„războiul din Siria a generat patru milioane de refugiați în Orientul Mijlociu și mai departe spre Europa. Iar cineva care ar asculta dezbaterile pe marginea crizei refugiaților s-ar putea întreba dacă nu cumva a călătorit în timp în anul 1529 când armata lui Suleiman Magnificul amenința să intre în Viena. (…) Această stare de anxietate se regăsește în principal în sudul, centrul și vestul Europei.”

O nouă tendință care se răspândește printre noii imigranți musulmani în Germania este lepădarea de Allah și convertirea la Creștinism. La o singură biserică din Berlin, sute de refugiați din Iran și Afganistan au fost botezați creștinește. „Enoriașii din întreaga Germanie … au sesizat creșterea numărului de iranieni convertiți la creștinism”, transmite Associated Press.

De unde acest val de evlavie creștină? Preoții și pastorii speră că într-adevăr este vorba de revelație divină. Însă chiar ei admit că adevăratul motiv este mult mai cinic. Într-o țară musulmană, pedeapsa pentru apostazie este condamnarea la moarte. Legile pentru apărarea drepturilor omului din Uniunea Europeană interzic expulzarea unei persoane într-o țară unde este condamnat la moarte sau supus persecuțiilor religioase. Astfel, cei proaspăt botezați nu pot fi returnați în țara de origine.

Sursa: Adevarulfinanciar.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ce poţi face iarna când nu ai lanţuri şi maşina rămâne împotmolită în zăpadă – ponturi de la şoferi

Redacția

Avioanele supersonice mai puţin zgomotoase vor deveni realitate

Redacția

Ministerul Sănătăţii le pregăteşte O SURPRIZĂ părinţilor care NU îşi vaccinează copiii. Dovada pe care ar trebui să o prezinte pentru înscrierea la şcoală

Redacția
Încarcă...