NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Lucrările de la depozitul de deșeuri din Valea Seacă au fost finalizate

Lucrările de la depozitul neconform de deșeuri Pașcani – Valea Seacă au fost finalizate conform notificării Antreprenorului. Firma care a executat lucrările este S.C. Geiger Transilvania S.R.L., iar cea care a proiectat este S.C. Romair Consulting S.R.L.

Consiliul Județean Iași implementează contractul de lucrări ”Închiderea depozitelor de deșeuri neconforme de la Pașcani-Valea Seacă, Hârlău și Târgu Frumos” în cadrul Proiectului ”Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Iași”.

În cadrul contractului de lucrări sunt 3 obiective:

  

-Închiderea depozitului de deșeuri neconform de la Pașcani-Valea Seacă

– Închiderea depozitului de deșeuri neconform de la Hârlău

– Închiderea depozitului de deșeuri neconform de la Târgu Frumos

Lucrările de la Pașcani au fost finalizate, motiv pentru care la data de 26.08.2015, ora 9.00, va avea loc recepția la terminarea acestora. Obiectivul este ”Închiderea depozitului de deșeuri neconform de la Pașcani”.

Se arată în comunicatul emis de către Biroul de Presă din cadrul Primăriei Pașcani. 

 

Advertisements

Related posts

Anunț începere proiect Grant capital de lucru

Redacția

Senator Vasile Toma: PSD a votat în Parlament asigurarea fondurilor pentru protecția copiilor și persoanelor cu dizabilități lăsate de izbeliște de Guvernul PNL!

Redacția

Deputat Alexandru Muraru: „Cetățenii Republicii Moldova și autoritățile trebuie să știe că în România, AUR este o grupare de factură neofascistă, cu un discurs instigator la ură. Încercarea de a accede în Parlamentul Republicii Moldova este o tentativă de a vulnerabiliza și altera și mai mult mediul politic de peste Prut, ceea ce ar servi interesului unor forțe din Est” (P)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site