NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Viziunea femeilor liberale pentru îmbunătățirea nivelului de trai din mediul rural

Femeile din PNL Iași și-au dat întâlnire ieri, la Mogoșești Siret, acolo unde au discutat despre problemele întâmpinate în comunitățile din care provin. Întâlnirea a fost pregătită de reprezentantele partidului din comună, Damian Butnaru.

Evenimentul este organizat an de an de către membrii formațiunii politice, în cadrul proiecutului “Împreună de la egal la egal”.

La întâlnire a participat senatoarea Mihaela Popa – președintele organizației de femei a PNL Iași, deputații Costel Alexe, președintele PNL, Grigore Crăciunescu, Constantin Șerban – consilier județean, primarii din Mogoșești Siret și Hălăucești.

“Ne dorim ca împreună cu dumneavoastră să aflăm ce anume ar trebui să facă pentru comunitate, o persoană ajunsă într-o funcție publică. Important este să identificăm problemele cele mai importante care trebuiesc urmărite, astfel încât să contribuim la dezvoltarea comunității”, a declarat Magdalena Lupu, consilier județean PNL.

Printre cei care au fost invitați de organizatori să ia cuvântul s-a numărat și Damian Butnaru, primarul comunei Mogoșești Siret. Aceasta a apreciat rolul femeii în viața publică, iar atunci când a vorbit despre realizările din localitate i-a surprins pe cei prezenți cu o poezie, în care a cuprins cele mai importante investiții din localitate.

Damian Butnaru a vorbit și despre proiectele de viitor ale administrației și a anunțat că în scurt timp va fi depus proiectul pentru modernizarea Căminului Cultural din Muncelul de Sus.

Printre problemele ridicate de către femeile liberale se numără: găsirea de soluții pentru stoparea migrației forței de muncă tinere către zona din Uniunea Europeană sau alte zone din lume, susținerea tinerilor pentru a dezvolta mici afaceri, crearea de condiții edilitar gospodărești la standarde europene, infrastructură locală, modernizare instituții locale, asistență medicală pentru toți cetățenii din toate satele componente ale unei comunități, susținerea financiară și materială pentru grupurile defavorizate, cuprinderea tuturor copiilor de vârstă școlară într-o formă de învățământ, modernizarea unităților de învățământ, drumuri, etc.

Liderii politici prezenți la eveniment și-au arătat susținerea pentru implementarea acestor proiecte.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

PP DD și-a deschis sediul în zona deal. Vezi programul de audiențe

Marius Parteni

Partidul Mișcarea Populară are organizație și la Pașcani. Vezi cine este președintele și de când își începe activitatea

Marius Parteni

Comunicat de presă: Senatorul Florin Constantinescu solicită bani pentru instituţiile de învăţământ din judeţul Iaşi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site