NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liderii PNL întâmpinați de un grup de protestatari. Gorghiu:”Nemulțumirile lor ar trebui direcționate către guvernul Ponta, că nu a rezolvat problema autostrăzii”

Co-președinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga cât și ceilalți membri ai delegației care a fost astăzi prezentă la Pașcani, au fost primiți cu ostilitate de către un grup de cetățeni. Ei au fost fluierați și apostrofați, pe motiv că sunt hoți și că le-au tăiat drepturile.

 S-a întâmpalt la momentul la care membrii delegației au coborât din microbuzul cu care au făcut deplasarea în județ. Liderii PNL i-au ignorat pe aceștia și și-au continuat traseul spre Casa de Cultură pentru a participa la întâlnirea cu cei 400 de membri care îi așteptau.

 

  

 

În discursurile ținute pe șcenă liberalii au fost de părere că protestatarii au fost trimiși în piața Casei de Cultură de către PSD.”Este regretabil că la 25 de ani de la Revoluție PSD nu a învățăt nimic. Nemulțumirea lor ar trebui să fie direcționată către premierul Victor Ponta, care nu a rezolvat problema autostrăzii Iași – Târgu Mureș”, au susținut liberalii.

 

Nici un lider PSD nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzele.   

Advertisements

Related posts

Linia Partidului Mișcarea Populară Iași nu mai coincide cu respectarea intereselor comunității locale

Redacția

Cabinetele școlare vor fi afectate de decizia de reducere a fondurilor pentru asistența medicală stomatologică

Marius Parteni

Un parlamentar PSD arată că există viaţă în PSD Paşcani, după ancheta DNA

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site