NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Reacția premierului Ciucă după accidentul tragic din Bulgaria al unui autocar românesc

Premierul Nicolae Ciucă a transmis condoleanțe familiilor românilor care și-au pierdut viața în accidentul de autocar din Bulgaria. De asemenea, premierul transmis sănătate și recuperare rapidă celor care au fost răniți.

Nicolae CiucaFoto: Guvern, Facebook

„M-a întristat profund vestea că mai mulți cetățeni români și-au pierdut viața, iar alții au fost răniți în tragicul accident rutier care a avut loc azi noapte, în Bulgaria.Sunt alături de familiile îndoliate, le transmit condoleanțe și întreaga mea compasiune”, a spus premierul, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului.

  

Ciucă precizează că la nivelul Guvernului s-a intervenit urgent pentru a-i ajuta pe românii răniți și a le asigura cea mai buna îngrijire medicală.

Advertisements

„Un elicopter SMURD și o echipă medicală de la Spitalului Clinic de Urgență București – Floreasca se afla deja în Bulgaria pentru a evalua și planifica preluarea în România a celor răniți. Alte elicoptere SMURD sunt in drum spre Bulgaria pentru a-i aduce acasă pe românii noștri.Instituțiile statului sunt pregătite să ofere sprijin cetățenilor săi, indiferent unde s-ar afla, si să le asigure o cât mai bună îngrijire”, a mai spus Ciucă.

Advertisements

Trei români și un cetățean străin au murit în Bulgaria

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Preşedintele Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2022

Redacția

Continuă politica de creştere a numărului de bugetari. Ultima instituţie: MAE. Ce alte instituţii şi-au mărit schemele de personal

Redacția

Ciucă, întâlnire cu Alianţa „O voce pentru Educaţie”: Ţinta de 15% pentru învăţământ, din bugetul consolidat va fi îndeplinită, treptat, până în 2027

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site