RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Războiul comunicatelor. PNL „susține scăderea taxării muncii și creșterea veniturilor românilor”

PNL a anunțat, într-un comunicat de presă, că este formațiunea care întotdeauna a susținut reducerea taxării muncii, astfel încât românii să primească mai mulți bani, într-o replică pentru PSD, care a cerut p poziționare fermă.

Lideri ai PNL la ultimul Consiliu Național FOTO Inquam Photos

Lideri ai PNL la ultimul Consiliu Național FOTO Inquam Photos

PNL susține ferm renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time, scăderea CAS (propunere inițiată deja de PNL în Parlament) și orice tip de măsuri care cresc veniturile, atât celor angajați la stat, cât și la privat, fără a afecta mediul de afaceri. Supraimpozitarea contractelor part-time a fost o măsură propusă de PSD, partid care conduce atât Ministerul de Finanțe, cât și Ministerul Muncii. PNL s-a opus la acel moment, dar ne aflăm într-o coaliție și a fost nevoie de un compromis, exact pentru a putea păstra cota unică și a evita supraimpozitarea companiilor, o linie roșie pe care PNL a refuzat să o treacă”, arată PNL, într-un comunicat de presă.

  

Prin acea măsură, PSD a mărit taxele pe muncă ale românilor care lucrau 2 sau 4 ore, rezultând dispariția netă a zeci de mii de contracte de muncă. Nu se poate ca acum să încerce să își răscumpere greșeala față de acei oameni,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Revin proiectele de lege trăsnite. AUR cere interzicerea consumului de insecte

Redacția

Jocurile Olimpice: Ultimul român calificat într-o finală s-a clasat pe ultimul loc în concursul de aruncare a suliței

Redacția

Oficial. Klaus Iohannis a luat act de demisia lui Florin Roman. Virgil Popescu, ministru interimar la Cercetare

Redacția
Încarcă...