RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Război, familie și represiune. Planurile lui Vladimir Putin după alegerile cu rezultat așteptat din Rusia

Victoria predictibilă a lui Vladimir Putin în alegerile încheiate duminică îi oferă președintelui mână liberă pentru a continua războiul din Ucraina, indiferent de pierderile de vieți omenești, și poate pentru a testa și mai mult Occidentul, subliniază analiștii citați de presa internațională. Acasă, liderul de la Kremlin va încerca să își consolideze controlul asupra societății, transformând Rusia într-un stat millitarizat, explică surse apropiate Kremlinului, care au vorbit sub anonimat pentru publicațiile independente.

Vladimir Putin, discurs în fața națiuniiFoto: Alexander Zemlianichenko / AP / Profimedia

Rezultatul alegerilor prezidențiale din Rusia nu a fost niciun moment pus sub semnul întrebării. Mulți se întreabă însă acum ce va urma pe plan intern și pe frontul conflictului Rusiei cu Ucraina și Occidentul, după realegerea lui Vladimir Putin în fruntea țării cu un spectaculos scor de peste 87%.

  

Cei mai mulți analiști și oficiali citați de publicațiile rusești și internaționale au sugerat că regimul de la Kremlin va continua neabătut pe calea conflictului, dincolo de granițe, în vreme ce va consolida modelarea societății acasă, în Rusia, pentru a-și asigura obiectivele.

Putin s-a arătat foarte încrezător în șansele armatei sale, după victoria din Avdiivka,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Aurescu, consultări cu secretarul general al MAE din Algeria. Discuții legate de aprofundarea relațiilor bilaterale

Redacția

Aderarea României la Schengen: Cu ce ne confruntăm pe ultima sută de metri

Redacția

USR, despre legile Educației promovate de ministra Deca: ”Arată o uriașă teamă de reformă, nu pot moderniza sistemul de educație/ Politicul înghite educația, nu au fost ascultați specialiștii”

Redacția
Încarcă...