RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Rata de incidență a cazurilor de coronavirus a crescut la Pașcani

Incidența cazurilor de Covid-19 raportată la mia de locuitori a crescut la Pașcani, aceasta ajungând la 0,63, conform datelor transmise de Prefectura Iași.  Rata cumulată a cazurilor a fost calculată în perioada 28 februarie – 14 martie 2021.

De asemenea, conform unui comunicat de presă transmis de Direcția de Sănătate Publică Iași, la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani nu mai exista paturi libere la ATI. La Spitalul CF, suport covid, unde sunt internați pacienții cu forme medii de coronavirus, sunt libere 75 de paturi, în prezent fiind internați 16 pacienți.

La nivelul județului Iași, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 57 de cazuri de infecție cu Covid-19, iar 3 persoane au decedat.

În ceea ce privește Campania de vaccinare împotriva COVID-19, desfășurată la nivelul judetului Iaşi, conform datelor centralizate, până în prezent au fost efectuate 107.108 de vaccinări.

  

Reamintim că, astăzi 15 martie 2021 a început etapa a treia din cadrul Campaniei de vaccinare în România, etapă ce cuprinde populația generală, cu vârsta peste 16 ani.

Related posts

Lege promulgată: Personalul sanitar încadrat fără concurs pe perioada stării de alertă poate rămâne pe post

Redacția

Spitalele din Pașcani centre de evaluare Covid-19. Ce trebuie să facă o persoană infectată cu coronavirus

Redacția

Se reia vaccinarea bebelușilor în județul Iași

Redacția
Încarcă...