NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Răsturnare de situație în cazul Peng Shuai. Șeful CIO, fotografiat alături de politicianul pe care sportiva l-a acuzat de abuz sexual

Cazul fostei jucătoare de tenis chineze Peng Shuai capătă dimensiuni nebănuite după ce a fost scoasă la iveală o fotografie în care apare președintele Comitetului Internațional Olimpic (CIO), Thomas Bach, alături Zhang Gaoli, oficialul Partidului Comunist Chinez pe care sportiva l-a acuzat de agresiune sexuală.

Informații dezvăluite în presa internațională arătă că Zhang a fost liderul unui grup de lucru al Consiliului de Stat care supraveghea pregătirile pentru Beijing 2022.

Peng a spus că Zhang, fost vicepremier și membru de rang înalt al PCC, a abuzat-o sexual în urmă cu 10 ani, după care a avut cu acesta o relație extraconjugală ocazională.

Acuzațiile au fost făcute într-o postare pe platforma de socializare Weibo, pe 2 noiembrie, dar au fost retrase în 20 de minute.

  

Lumea tenisului și oficiali ai mai multor organizații internaționale și-au exprimat îngrijorări serioase cu privire la situația lui Peng, pentru că sportiva nu a mai fost văzută în public timp de două săptămâni după aceea. Apoi a apărut o altă informație conform căreie tripla campioană olimpică a avut duminică o convorbire video de 30 de minute cu Thomas Bach. Președintele CIO s spus apoi că Peng a insistat că este „în siguranță și bine”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

CSM Pașcani are o nouă organigramă. Consilierii PSD au făcut scut în jurul directorului Mandric!

Marius Parteni

Parohia ”Sf.Gheorghe” din Luncă a câștigat etapa finală a Campionatului de Fotbal al Arhiepiscopiei Iașilor

Oana Cordoneanu

Se fac înscrieri la Olimpiada Sportului Școlar pășcănean

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site