RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Raport de caz la TELEM: Pășcăneanul Dumitrașcu aruncă în aer PSD Iași

Cel mai apropiat colaborator al lui Gheorghe Nichita în ultimii ani, Ionuţ Dumitraşcu, a lansat miercuri, la TELE M, acuzaţii extrem de grele la adresa primarului interimar Mihai Chirica:

“am o înregistrare de 2 minute şi 40 de secunde în care Chirica este beat şi călărit de o blondă supraponderală într-un club din Iaşi”, “ăla mic se dă Karl Marx al PSD-ului dar habar n-are ce este marxism-ul”, “e trădător”, “se îmbată cu votcă de ultimă speţă”.

 Încălzit, omul lui Nichita a trecut apoi la dezvăluirea unor afaceri importante tutelate, spune el, de Mihai Chirica – “deţine 90% din acţiunile cafenelei Piaţa Unirii”, “a decontat din banii Primăriei 800 milioane lei pentru servicii catering către Mamma Mia şi a dat 100.000 de lei pentru închirierera scenei pentru concertele din cadrul FIE”.
     
Chirica ameninţă cu procesul, omul primarul flutură înregistrarea cu blonda
       
Sunat de la început de TELE M, Mihai Chirica a refuzat să răspundă la telefon după ce anterior refuzase şi invitaţia de a fi prezent la emisiune. Cum omul lui Nichita continua însă seria acuzaţiilor grele – afaceri cu instalaţii de declorinare a apei, 800.000 de lei pentru o invizibilă instalaţie de topire a zăpezii, şoferul lui Sorin Iacoban forţat şef la Casa de Cultură a Studenţilor – Chirica a sunat el la TELE M la un moment dat şi a contraatacat: “sunt acuzaţii formulate de cineva care va rămâne la nivelul de scafandru al domnului Nichita. Mă bucur că m-a ferit Dumnezeu să am de-a face cu astfel de oameni. Însă îl voi cunoaşte în instanţă. Nu exclud varianta ca prin Ionuţ Dumitraşcu să vorbească Gheorghe Nichita“.
       
Dumitraşcu s-a arătat însă deloc impresionat de ameninţarea cu procesul iar apoi a fluturat din nou ipoteza unei filmări video cu “Mihai Chirica călărit de o blondă” 
 
Nu am venit la TELE M la ordinul lui Nichita”
     
Întrebat insistrent de moderatorul TELE M dacă NIchiuta este cel care l-a trimis la postul tv pentru a-i ataca pe Mihai Chirica şi Sorin Iacoban, Ionuţ Dumitraşcu a repetat cu încăpăţânare: “nu m-a tirmis nimeni”. L-a lăudat însă copios pe Nichita, a pus pe seama geloziei tot scandalul cu Poliţia Locală folosită pe post de Gestapo, apoi a reluat tirul asupra trădătorilor: “Luminiţa Munteanu a făcut afaceri dubioase cu Sedcom Libris cumpărând ghiozdane atât de scumpe încât credeam că acele ghiozdane au câte un şniţel în fiecare zi”  
 
Nichita nu m-a bătut, m-a alergat un pic”
     
Moderatorul TELE M a amintit apoi de ieşirile violente repetate ale lui Nichita, victimele agresiunilor fostului primar fiind nu doar anumite partenere ale sale ci şi bărbaţi cu care juca fotbal sau cu care intra în contanct în diverse împrejurări. 
     
Întrebat dacă e adevărat că şi el a fost victima ieşirilor violente ale lui Nichita, Ionuţ Dumitraşcu a râs iar nervos apoi a admis cumva în treacăt: “domnul Nichita este mai egoist aşa, dar nu e ceva rău. Şi nu m-a bătut, m-a alergat un pic”  
 
O regie a Primăriei ameninţată de cutremur
     
O altă bombă lansată de “scafandrul” primarului este iminenta prăbuşire a Salubris-ului: “în 2017 expiră contractul de cesiune a gestiunii deşeurilor dat de Consiliul Local societăţii Salubris. În momentul de faţă Salubris nu întruneşte absolut nici o regulă. BERD-ul a trimis un comisar european la Iaşi, eu vorbesc acum ca un fost angajat al Salubris ce are regretul că societatea ar putea pierde acest contract. Cererile caietului de sarcini făcut de acest comisar este de departe mult peste capacitatea tehnică a Salubris.
Şi Apostol (directorul Salubris – n.r.) ce spune?
– a spus că «o să rezolve şefu»”
 
Vedeţi AICI o nouă emisiune anchetă marca TELE M
 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Răspunsul PSD Paşcani la solicitarea PMP: “Dumitru Pantazi se bucură de prezumţia de nevinovăţie, nu de condamnat”

Ema Roman

Proaspătul colonel Ion Macovei era să moară în revoluția de la …Pașcani!

Marius Parteni

VOT ÎMPOTRIVA PRIMARULUI ŞI APAVITAL DE FRICA DNA. ALEŞILOR LE TREMURĂ PICIOARELE!!! (VIDEO)

Redacția
Încarcă...