RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

RAGCL nu a reușit să dea drumul la căldură și apă caldă din cauza birocrației! Luni este noul termen avansat de operator!

Regia Autonomă de Gospodărire Comunală și Locativă nu a reușit să reia producția și distribuția de agent termic, deși toate demersurile legale au fost îndeplinite. Astfel, dacă între regia de termoficare și noul distribuitor de gaz metan, Tinmar Energy SA a fost semnat contractul de furnizare încă din data de 2 noiembrie, lucrurile s-au împotmolit în hățișul birocrației.

 

Cum instalațiile prin care se transportă gazul metan sunt în proprietatea companiei Delgaz Grid, iar RAGCL tocmai ce a schimbat furnizorul, procedura de redeschidere a punctului de consum este una de durată. Conform informațiilor noastre, RAGCL ar urma să fie rebranșat la gaz metan luni 12 noiembrie, tot atunci urmând să reia producția și distribuția de agent termic.

  

Reamintim că în acest moment nu beneficiază de căldură și apă caldă 2.500 de familii, dar și școlile, grădinițele și instituțiile publice din municipiu.

Related posts

Consilierii locali încalcă și ei legea: majoritatea nu și-a depus rapoartele de activitate pentru anul 2012!

Răzvan Grecu

Proiectul de buget, venituri și cheltuieli aferent anului 2016 a fost făcut public. Cetățenii, oamenii de afaceri sau asociațiile legal constituite pot face propuneri

Marius Parteni

Demers comun, primar – prefect – președinte CJ Iași, pentru salvarea RAGCL

Irina Gherasim
Încarcă...