NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Echipele Primăriei care citesc apometrele și-au început treaba. Locatar către viceprimar:”Sper să vă țineți de cuvânt și să plece ApaVital” (VIDEO)

Pășcănenii au răspuns parțial pozitiv inițiativei Primăriei de citire a indecșilor apometrelor din apartamente și stabilirii unei persoane care să își asume facturarea la nivel de scară.  

 

Echipele formate din angajați de la Primărie, PSA și ApaVital au început acțiunea de la blocul B 14, din zona vale. Locatarii acestui bloc s-au arătat deschiși în a rezolva problema, însă până la un anumit punct. Mulți dintre ei au deschis ușile permițând intrarea în casă pentru citirea apometrelor. La startul acțiunii a fost prezent și viceprimarul Vasile Axinte.

Unul din locatarii blocului i-a transmis:”Sper să vă țineți de cuvânt și să plece ApaVital din municipiu. Răspunsul viceprimarului a fost:”Vă promit că până la finalul lunii februarie Apavital va pleca din Pașcani. Așa a fost situația să delegăm serviciul către ei, însă cele două hotârări au fost acceptate și în consecință ne vom întoarce la Prest Serv Apa“.

{module Sondaj (2)}

Problema întâmpinată de echipele de cititori a fost aceea că oamenii au refuzat să nominalizeze o persoană care să participe la citirea apometrelor și să își asume factura.”Avem nevoie de un reprezentant pe scară fiindcă citirea o face altcineva. Cu acest reprezentant de scară încheiem un contract și o convenție individual ca să nu vină factura per general“, a mai precizat Vasile Axinte locatarilor.

Oamenii au solicitat informații legate de societatea care va face facturarea.Până la delegarea serviciului către Serv Apa, va fi Apavitalul, dar doar până în februarie, a adăugat viceprimarul. Au fost voci care au avut și altă opinie:“Dacă Apavital promite că va pleca din oraș, promit să plătesc, dacă nu nu le dau nimic la hoți”.

Acțiunea este în plină desfășurare până în această seară la orele 20.00. Ea va continua și în zilele viitoare. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=pfnwZpc3Lz8&index=3&list=PLyArWAHfeb7OfcGx0Ai0oLDR91MvK0f4P{/youtube}

 

Advertisements

Related posts

Iaşul, sub cod galben de furtună de marţi dimineaţă

Redacția

Primarul și secretarul Primăriei au pus pumnul în gură funcționarilor nemulțumiți de majorările salariale

Marius Parteni

Atenţie șoferi! Semafoarele vor fi repuse în funcțiune abia săptămâna viitoare!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site