NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Purtătorul de cuvânt al Primăriei renunță la funcția publică. Se va ocupa de imaginea lui Pantazi

Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani, a renunțat la funcție. El nu mai ocupă, începând de astăzi, postul de consilier la cabinetul primarului.

 

 

Printr-un comunicat de presă, Menegon susține: ”Vă aduc la cunoștiință că începând de luni, 18.04.2016 nu mai ocup funcția de consilier – cabinet primar, respectiv purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani. Astăzi am depus cerererea de încheiere al contractului de muncă cu acordul părților pe care domnul primar a semnat-o. Vă mulțumesc pentru colaborare”.

Contactat telefonic, Cristian Menegon a afirmat că este în discuții cu edilul local pentru un proiect politic. El ar putea să se regăsească pe lista pentru Consiliul Local al PSD. O altă variantă ar fi aceea de a prelua funcția de purtător de cuvânt al organizației locale, urmând să se ocupe de partea de comunicare în campanie, a candidatului Dumitru Pantazi. 

Cristian Menegon ocupă funcţia de purtător de cuvânt al Primăriei Paşcani din octombrie 2014. 

Advertisements

Related posts

RAGCL Pașcani funcționează fără licență de operare! Dezvăluirea a fost făcută de Olariu și confirmată de directorul Nedelcu!

Marius Parteni

Apa va fi întreruptă mâine la Sirețel. Apavital igienizează rezervorul din localitate

Redacția

Angajații Primăriei au primit sarcină să calculeze prejudiciul din dosarul “AgroComplex”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site